HEDENDAAGS TEKENEN

HEDENDAAGS TEKENEN

Het mastertraject bestaat uit 6 ontmoetingen, waarvan de eerste en de laatste plaatsvindt met de hele groep. Daartussen vinden individuele werkbesprekingen plaats met je toegewezen begeleider. In overleg wordt bepaald of de inhoudelijke feedback via internet of in persoonlijk contact plaatsheeft. Het kan zijn dat er dan een opdracht op maat wordt voorgesteld.

De kosten voor het mastertraject Hedendaags Tekenen bedragen  750,00 euro (incl. BTW). Voorafgaand aan de lessen wordt een factuur gestuurd en pas na betaling is men verzekerd van deelname. Je schrijft je in voor het hele mastertraject.

Voor vragen mail naar: info@drawinginventionsacademy.com 

Eerste bijeenkomst geselecteerde deelnemers aan het DIA Mastertraject.

AANMELDING & SELECTIE

DIA hanteert een selectieprocedure. Kandidaten leveren digitaal een selectie van hun werk aan en motiveren schriftelijk hun inschrijving. Werk, motivatie en een leervraag worden door de begeleiders van DIA beoordeeld. Daarbij wordt gelet op oorspronkelijkheid, techniek, ontwikkelingspotentieel en beeldend vermogen. Op basis van de aangeleverde afbeeldingen en toelichting wordt een begeleider toegewezen. Halverwege wordt er van begeleider gewisseld.

Aanmelden voor het vierde mastertraject Hedendaags Tekenen kan tot 31 juli 2022. Het maximum aantal deelnemers is 12.

De aanvraag moet bestaan uit een PDF, niet groter dan 8 MB, met:

  • Maximaal tien afbeeldingen, bij elke afbeelding titel, maat, jaartal en techniek vermelden.
  • Curriculum vitae
  • Leervraag/doel
  • Motivatie van maximaal een A4

AANMELDEN